021.335.87.35

Despre noi

Suntem Iulia si Marian, doi parteneri pasionati de calatorii, colectionari de lucruri vechi … si noi, ce ascund in ele povesti, mestesuguri si traditii.

Ideea suvenirurilor ne-a venit in timpul studentiei, cand trenul ne purta prin Europa printre peisaje si muzee. Pasionati de frumos si cautand perfectiunea, in 2003 ne-am luat pionieratul in serios si am inceput sa cream si pe piata romaneasca suveniruri de poveste – produse care odata ajunse prin alte parti ale lumii sa povesteasca altora despre Romania, peisajele, oamenii si traditiile noastre. Am strans in jurul nostru o echipa indemanatica care realizeaza si ambaleaza cu atentie produsele comandate, “cucerind” astfel treptat din ce in ce mai multi colaboratori, lansand din ce in ce mai multe produse, perfectionandu-le si diversificandu-le pe cele “vechi”.

Soldateii de colectie sunt produse relative noi, dedicate cu precadere barbatilor colectionari – care-si amintesc cu drag de cutia plina cu soldatei din copilarie - si care acum isi expun cu mandrie “ jucariile” intr-un colt al biroului. Sunt serii de soldatei din diverse perioade istorice, sculptati fie in rasina si pictati manual, fie in aliaj de zinc si plumb si “garnisiti” cu o pelicula fina de argint, ambele variante fiind deosebit de atent lucrate si detaliate. Grafica deosebita ce sta la baza sculptarii si matritarii este semnata de echipa de designeri Veronese.

Linia de “Domnitori Romani” lansata in 2011 poarta semnatura Gorgona Design. Designul fiecarei statuete din aceasta linie este realizat sub atenta observatie critica si de specialitate a diversilor istorici din muzeele de profil din tara.

Gorgona Design este partener oficial si distribuitor exclusiv al produselor Veronese in Romania. http://www.money.ro/antreprenoriat-cu-specific-romanesc/


Gorgona Design este partener oficial si distribuitor unic al produselor Veronese in Romania
GORGONA DESIGN | RO 15576460 | J40/9359/2003 | Capital social 200lei


Telefon: +4 0723 290 183
Fax: +4 021 337 5406
E-mail: gorgonadesign@gmail.com